Info

  • Cum comand
  • Cum platesc
  • Livrarea produselor
  • Garantii si retururi
  • Termeni si conditii

Cum comand

Comenzi online

1.Alegeti produsele dorite si adaugati-le in cosul de cumparaturi
2. Pentru a trimite comanda, apasati butonul "Valideaza Comanda" din cosul de cumparaturi
3. Completati datele solicitate din pagina de finalizare comanda. Nu este necesar sa va creati un cont pentru a putea finaliza comanda.
4. Dupa trimiterea comenzii, veti fi sunat pentru confirmare de catre operatorii nostrii de vanzari.

Comenzi telefonice

Comenzile se pot face si telefonic - la unul din numerele specificate in pagina de contact 

In anumite situatii, in cazul comenzilor de valoare mare si al produselor care se aduc la comanda, se poate solicita plata unui avans.

Cum Platesc

In numerar

Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediu.
Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs.

Ordin de plata sau transfer/virament bancar

Plata se face in baza unei facturi proforme, in urma confirmarii telefonice de catre un agent de vanzari. Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos.
Date necesare efectuarii platii:

EDISON TECHNOLOGY SRL
Cod fiscal: RO 31312983
Cont: RO81BACX0000000988725000
Banca: UNICREDIT TIRIAC-BANK Filiala NICOLAE GRIGORESCU

Livrarea Produselor

GRATUIT - in Bucuresti si zonele limitrofe

Livrarea produselor in Bucuresti si in zonele limitrofe se face de catre personalul propriu.
Valoarea minima a comenzii este de 200 lei.
Pentru comenzile cu valoare mai mica de 200 de lei, costul transportului este 20 lei (inclusiv TVA).

In afara Bucurestiului

Livrarea produselor in afara Bucurestiului se face prin firma de transport Fun Curier
Costuri:
GRATUIT* - pentru comenzile cu valoare mai mare de 1.000 lei
25 lei (inclusiv TVA)  - pentru comenzile de valoare mai mica decat 1.000 lei

Produsele pot fi ridicate si de la sediul nostru din str Lizeanu nr 23, sector 2, Bucuresti

GARANTII SI RETURURI

Garantia produselor

Produsele din gama Scule Electrice sunt insotite de certificat de garantie oferit fie de catre producator .Conditiile de garantie sunt prezentate in detaliu pe certificatul de garantie.
Pierderea certificatului de garantie sau a facturii in original duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificate de garantie.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate prin intermediul siteului pot fi returnate conform legilor in vigoare.
1. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.
Produsele se pot returna in termen de 10 zile lucratoare cu conditia integritatii acestora.
Nu vor fi acceptate decat produse ce nu prezinta zgarieturi sau defecte fizice de orice natura, care sunt insotite de toate accesoriile, ambalajele si eventualele sigilii intacte. Produsele returnate trebuie insotite de factura si certificat de garantie in original.
Returnarea produselor se face de catre client, pe cheltuiala acestuia, iar rambursarea contravalorii produselor se va face in cel mult 30 de zile de la returnarea produsului si comunicarea contului IBAN al clientului.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online sau telefonic si livrate prin curier.
Produsele cumparate de la punctul de lucru al Edison Technology SRL sau de la personalul propriu al societatii Edison Technology nu se pot considera a face obiectul unui contract la distanta.
2. Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la livrare
Daca se constata ca produsul este nefunctional in primele 24 de ore de la momentul livrarii sau ridicarii de la punctul de lucru, puteti solicita returnarea produsului si inlocuirea acestuia sau returnarea banilor.
3. Produse aflate in garantie cu raport de service de inlocuire
Produsele pentru care unitatea de service abilitata a emis accept de inlocuire, se pot returna la sediul Edison Technology SRL. Acestea vor fi inlocuite cu un produs identic, sau, daca acest lucru nu este posibil, se va returna contravaloarea acestora.

Termeni si conditii

Termeni:

"tehnicmarket.ro", "siteul", "vanzatorul" reprezinta firma Edison Technology SRL si serviciile oferite prin intermediul siteului www.tehnicmarket.ro
"Utilizatorul" este orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza siteul tehnicmarket.ro indiferent de scop.
"Client" sau "Cumparator" desemneaza orice persoana fizica sau juridica ce a achizitionat sau este in curs de a achizitiona produse prin intermediul siteului tehnicmarket.ro 

Acceptare:

Utilizarea acestui site, incluzand vizitarea paginilor cuprinse de catre acesta precum si achizitionarea bunurilor si serviciilor oferite prin intermediul sau, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. 

Documente contractuale:

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. 
Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera a fi produsa atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator.

Continut:

Facem eforturi permanente pentru a oferi informatii cat mai corecte si actualizate. Nu se garanteaza insa ca aceste informatii sunt intotdeauna corecte, complete si actualizate.
Specificatiile tehnice, preturile, imaginile produselor comercializate pot fi modificate fara nicio notificare prealabila
Imaginile produselor comercializate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard.
Conditii de vanzare: Toate produsele comercializate de catre tehnicmarket.ro sunt produse noi, in ambalajul original al producatorului.Pretul produselor include TVA.
Pretul produselor nu include  taxe de transport. Tarifele de transport sunt specificate in pagina  Livrarea produselor
Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil si pot fi retrase sau modificate fara nicio notificare prealabila daca in listele distribuitorilor oficiali apar schimbari sau erori de pret.
Conditii de livrare a produselor: Livrarea produselor comandate se face fie prin personal propriu fie prin firme specializate de transport.

Termen de livrare:

Produsele comandate se livreaza intr-un termen de cel mult 3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Produsele livrate sunt intotdeauna insotite de:
Factura
Bon fiscal (daca plata este facuta cash la livrare de catre personalul propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta cash la livrare prin curier)
Certificat de garantie in cazul gamei de Scule Electrice

Despre Noi

TEHNIC MARKET, producator de dibluri, magazin online de suruburi, organe de asamblare, scule, unelte si accesorii pentru constructii, Contact
021 241 2195, 0786 038 416
comenzi@tehnicmarket.ro
Viziteaza site-ul Tehnicmarket.ro pe ShopMania